Contact

Marssteden 88
7547 TD  Enschede
Tel.: 053 – 428 32 32
Fax: 053 – 428 12 52
E-mail: info@insektokill.nl

Insektokill - ongediertebestrijding Enschede

Dé ongediertebestrijder in Enschede en omgeving!

Insektokill Ratmuka Groep levert tal van oplossingen en producten op het gebied van preventie en bestrijding van ongedierte in Enschede. Of het nu gaat om bestrijding van houtworm en boktor in uw woonhuis, of om ongedierte in uw bedrijf, wij bieden u een snelle en betaalbare oplossing. Door onze jarenlange ervaring zit u bij ons voor ongediertebestrijding in Enschede als gegoten.

Insektokill: Een Lokaal-Twents familiebedrijf sinds 1950. Voor een eerlijk gratis advies Bel 053-4283232

Onze methodiek daarin is uniek, het weren en bestrijden van plaagdieren vraagt om veel kennis,
deskundigheid en vooral ruime ervaring. Met meer dan 50 jaar ervaring, zijn wij als geen ander op de hoogte waar plaagdieren zich kunnen ontwikkelen en welke schade en risico’s deze kunnen veroorzaken. Met enthousiasme en onze glasheldere toekomstvisie zijn we in staat om onze hoog gestelde normen voor kwaliteit te bereiken. Onze adviseur komt graag bij u langs ter kennismaking en zal door een grondige inspectie, u adviseren en informeren omtrent onze diensten en producten. Voorkomen is beter dan bestrijden!

Wespenbestrijding Enschede

Een wespennest verwijderen in Enschede? Ook voor wespenbestrijding in Enschede bent u bij Insektokill aan het juiste adres! Insektokill is sterk in het verwijderen van wespennesten en het bestrijden van wespen. Voor het bestrijden van wespen gebruiken wij insecticiden. Met dit middel behandelen wij de naden en kieren. Het middel dat wij bij wespenbestrijding gebruiken is kleur- en geurloos en zal dan ook geen overlast veroorzaken. Constateert u een wespennest in uw huis of tuin? Of ziet u wespen steeds verdwijnen in een gat van een betimmering of spouwmuur? Neem dan contact op met dé wespen bestrijder in Enschede! Bel 053-4283232 of stuur een e-mail naar info@insektokill.nl

Uw ideale partner voor wespennestverwijdering in Enschede

Heeft u last van een wespennest en zoekt u een betrouwbare en effectieve partij die een wespennest kan verwijderen in Enschede? Met jarenlange ervaring en expertise in het verwijderen van wespennesten is Insektokill de perfecte keuze voor u. Onze specialisten op het gebied van wespenbestrijding helpen u graag. Waarom zou u voor Insektokill kiezen om een wespennest te verwijderen in Enschede? We hebben een team van goed opgeleide professionals die precies weten hoe ze veilig en efficiënt met wespennesten moeten omgaan. Ze beschikken over de juiste apparatuur en beschermende kleding om de klus veilig te klaren. Meer weten of onze specialisten inschakelen voor het bestrijden van wespen? Neem dan gerust contact met ons op! Bel 053-4283232 of stuur een e-mail naar info@insektokill.nl.  

Ongediertebestrijding in Enschede

Met onze jarenlange ervaring en deskundige vakmensen is optimale plaagdierenpreventie en bestrijding gegarandeerd. Voeg daarbij onze snelle reactietijd, onze 24-uurs servicedienst en onze praktische werkwijze aan toe en dan wordt de keuze voor een betrouwbare ongediertebestrijder in Enschede snel gemaakt. Insektokill is een betrouwbare en verantwoorde partner met de hoogste mate van efficiency én kostenbesparing. Bij ons staan hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel en worden deze altijd gewaarborgd.

Bent u op zoek naar gratis advies of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of bel 053-4283232!