Contact

Marssteden 88
7547 TD  Enschede
Tel.: 053 – 428 32 32
Fax: 053 – 428 12 52
E-mail: info@insektokill.nl

Insektokill - Specialist in ongedierte en insecten bestrijden

Insektokill Ratmuka Groep is specialist in preventie en bestrijding van insecten en andere ongedierte. We bieden vele oplossingen en producten op het gebied van ongediertebestrijding en preventie voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Hebt u last van houtwormen, boktor, muizen of ander ongedierte in uw huis of bedrijf? Insektokil handelt snel en biedt betaalbare oplossingen voor uw ongedierteprobleem.

De methode die we hanteren is hierin uniek, want het voorkomen en bestrijden van plaagdieren vereist veel kennis, kunde maar vooral veel praktijkervaring. Met 50 jaar ervaring hebben we vrijwel elke denkbare situatie meegemaakt en weten we al snel welke handelingen er het beste verricht kunnen worden. En welke mogelijke schade en risico's de plaagdieren kunnen veroorzaken. De te ondernemen acties worden aan u voorgelegd en besproken. Hierin worden uw wensen meegenomen en komen we samen tot een bestrijdingsplan.

Door een heldere toekomstvisie en kritische zelfblik zijn we in staat om onze hoog gestelde normen en eisen voor kwaliteit te waarborgen. Één van onze adviseurs komt graag bij u langs om kennis te maken en de betreffende locatie grondig te inspecteren. De adviseur zal op basis van de inspectie u uitgebreid informeren en adviseren over onze diensten, producten en tarieven.

Neemt u gerust contact op voor het maken van een afspraak, want voorkomen is beter dan bestrijden!

Insektokill een Lokaal-Twents familiebedrijf Sinds 1950. Voor een eerlijk gratis advies Bel 053-4283232

Met veel ervaring en deskundigheid zijn we een betaalbare en zeer efficiënte partij waarbij preventie en bestrijding van plaagdieren gegarandeerd is. Daarbij is een goede service en vlotte afhandeling van uw probleem erg belangrijk. We hebben dan ook een 24-uurs dienst, zodat u altijd direct geholpen kunt worden.

Insektokill is uw betaalbare en verantwoorde partner wanneer hygiëne en veiligheid gewaarborgd moet zijn.