Contact

Marssteden 88
7547 TD  Enschede
Tel.: 053 – 428 32 32
Fax: 053 – 428 12 52
E-mail: info@insektokill.nl

Ongediertebestrijding Twente

Voor een specialist in ongediertebestrijding in Twente gaat u naar Insektokill. Wij zitten 50 jaar in het vak en weten precies hoe we ongedierte moeten verweren en bestrijden. Insektokill maakt uw huis of pand weer veilig, hygiënisch en vrij van ongedierte!

Insektokill uit Twente is specialist in ongediertebestrijding

Ongedierte is huis is ontzettend vervelend. Het is onhygiënisch en maakt uw woning onveilig. Bepaald ongedierte kan zelfs uw woning onleefbaar maken. Als specialist in ongediertebestrijding met meer dan 50 jaar ervaring hebben we veel vervelende situaties van dichtbij gezien. Daarom willen we professionele ongediertebestrijding betaalbaar en toegankelijk maken voor iedereen!

Insektokill uit Twente kan ongedierte zoals insecten, vogels, houtvreters en plaagdieren weren en/of bestrijden. Wij kennen ieder type ongedierte en weten dan ook hoe het zich verplaatsen, voortplanten en ontwikkelen. Dankzij deze kennis en onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we het ongedierte moeten bestrijden.

Zo gaat Insektokill uit Twente te werk bij ongediertebestrijding

Ongedierte moet snel, al dan niet direct worden bestreden om te voorkomen dat het onherstelbare schade aanrichten in uw woning of pand. U kunt vrijblijvend contact opnemen met Insektokill als u last heeft van ongedierte. Ook als u het niet zeker weet is het verstandig ons in te schakelen. Wij komen graag langs om uw woning te inspecteren. Als er inderdaad sprake is van ongedierte maken we samen met u een bestrijdingsplan. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en wat het gaat kosten. Daarin zijn we transparant, u wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Bij Insektokill uit Twente kunt u rekenen op kwaliteit en deskundigheid voor een eerlijke prijs!