Contact

Marssteden 88
7547 TD  Enschede
Tel.: 053 – 428 32 32
Fax: 053 – 428 12 52
E-mail: info@insektokill.nl

Ongediertebestrijding levensmiddelen

Zit u in de levensmiddelen- en voedselindustrie en wilt u meer informatie over ongediertebestrijding? Dan bent u bij Insektokill Ratmuka Groep aan het juiste adres. Wij informeren en adviseren u graag en kunnen met een all-in pakket zorgen dat uw bedrijf aan de kwaliteitseisen van onder andere de HACCP voldoet.

Insektokill, specialist in ongediertebestrijding voor levensmiddelen

Als specialist in ongediertebestrijding staat hygiëne bij ons voorop. Vooral in de levensmiddelen- en voedselindustrie is hygiëne van groot belang. Met levensmiddelen en voedingswaren worden alle eet- en drinkwaren bedoeld, maar ook grondstoffen en hulpstoffen die worden toegevoegd of gebruikt in een levensmiddel en/of voeding. Een voorbeeld hiervan zijn conserveermiddelen.

Onvoldoende hygiëne kan grote gevolgen hebben en deze kent Insektokill Ratmuka Groep als geen ander. Het is dan ook logisch dat bedrijven die zich bezig houden met productie en verwerking of distributie van levensmiddelen en voedingswaren aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen.

Insektokill Ongediertebestrijding zorgt ervoor dat uw levensmiddelen voldoet aan de kwaliteitseisen

Bent u bakker, poelier, slager of groenteboer? Runt u een restaurant, hotel of cateringbedrijf? Produceert u industriële producten of bent u leverancier in de voedingsindustrie? Dan moet u net als alle andere bedrijven in de levensmiddelenindustrie voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:

  • GMP
  • HACCP
  • BRC
  • IFS
  • AIB

Insektokill Ratmuka Groep is al meer dan 50 gespecialiseerd in ongediertebestrijding in onder andere levensmiddelen. Wij bieden een all-in dienst waarbij u voor een vast bedrag alles kunt laten verzekeren via ons. Door te werken met een vast tarief bieden we onze klanten duidelijkheid en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Zo helpen we samen met u dat de gevolgen van ongedierte in levensmiddelen worden sworden voorkomen.