Contact

Marssteden 88
7547 TD  Enschede
Tel.: 053 – 428 32 32
Fax: 053 – 428 12 52
E-mail: info@insektokill.nl

Ongediertebestrijding Enschede

Bent u op zoek naar een specialist in ongediertebestrijding in Enschede? Insektokill is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Wij zorgen ervoor dat u woning of pand weer veilig en hygiënisch is!

Insektokill uit Enschede voorkomt vervelende problemen door ongediertebestrijding

Ongedierte kan ontzettend vervelend zijn en veel schade veroorzaken. Als specialist kunnen we insecten, vogels, houtvreters en plaagdieren weren en/of bestrijden.  

Het weren en bestrijden van ongedierte vraagt om ervaring, kennis en deskundigheid. Insektokill uit Enschede heeft inmiddels meer dan 50 jaar ervaring. Wij weten dan ook precies hoe ongedierte zich ontwikkeld en verplaatst, en hoe het bestreden moet worden. U bent dus bij ons aan het juist adres!

Voor professionele ongediertebestrijding in Enschede

Als u last heeft van ongedierte in Enschede en omgeving moet u direct contact opnemen met Insektokill. Vroege behandeling voorkomt ernstige beschadiging. Ook als u alleen al het vermoeden heeft dat ongedierte zich bevindt in uw huis of pand, kunt u contact met ons opnemen. Voorkomen is namelijk beter dan bestrijden. Heeft u een noodgeval? Dan kunt u gebruik maken van onze 24-uurs servicedienst.

Als u Insektokill inschakelt voor ongediertebestrijding komt een specialist uw kant op voor een grondige inspectie. Op basis van deze inspectie en uw ervaring met het ongedierte zal hij een advies uitbrengen en u informeren over onze diensten en producten. We kijken altijd samen met de klant naar de beste oplossing. Om onze diensten betaalbaar te maken voor verschillende klanten werken we met scherpe en eerlijke prijzen. U weet bij ons precies wat u kunt verwachten.