Contact

Marssteden 88
7547 TD  Enschede
Tel.: 053 – 428 32 32
Fax: 053 – 428 12 52
E-mail: info@insektokill.nl

Houtworm Twente

Heeft u last van een houtworm in uw woning of pand in Twente? Insektokill is gespecialiseerd in het bestrijden van onder andere houtwormen. Wij zijn u dan ook graag tot dienst als dit ongedierte zich in uw woning bevindt.

Houtworm tast uw woning of pand in Twente sneller aan dan u denkt

Houtwormen die leven op droog hout zijn een grote bedreiging voor uw woning of bedrijfspand, maar ook voor uw vakantiehuis of schuur. Een houtworm kan alle houten onderdelen in een ruimte aantasten zoals vloeren, balken, daken, meubels en raamkozijnen. In sommige gevallen is het zo erg dat een huis moet worden afgebroken.

Houtworm kan jaren in hout leven zonder dat u het door heeft. Het ongedierte plant zich snel voort en ook larven voeden zich met hout. Houtworm moet zo snel mogelijk bestreden worden om te voorkomen dat het ongedierte zich nog verder voortplant en om te voorkomen dat de houten elementen in uw huis volledig worden aangetast. Dus als u steeds vaker gaatjes ziet ontstaan in het hout in uw woning, is het verstandig direct aan de bel te trekken. Insektokill uit Twente staat direct voor u klaar en onderzoekt uw woning op houtwormen. Vervolgens gaan we zorgvuldig te werk om uw woning in Twente weer houtwormvrij te maken.

Laat houtworm bestrijden door een professional in Twente

Er zijn verschillende bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar tegen houtwormen. Veel gif dood echter alleen de houtworm, niet de eitjes. Deze komen na verloop van tijd uit en dan zit u met hetzelfde probleem. Daarom is het het beste om houtwormen door Insektokill te laten verwijderen. Dan weet u zeker dat houtwormen en eventuele eitjes volledige worden bestreden.