Contact

Marssteden 88
7547 TD  Enschede
Tel.: 053 – 428 32 32
Fax: 053 – 428 12 52
E-mail: info@insektokill.nl

Houtworm Enschede

Als u last heeft van houtworm in uw woning of pand in Enschede is het van groot belang er zo snel mogelijk een professional op af te sturen. Zo voorkomt u dat uw hout volledig onherstelbaar wordt. Als specialist in ongediertebestrijding is Insektokill nabij Enschede u graag van dienst!

Insektokill uit Enschede bestrijdt houtworm op professionele wijze

Houtwormen zijn er in verschillende soorten. De houtworm die u tegen kunt komen in huis leeft op droog hout en kan alle houten elementen in uw woning aantasten. Denk hierbij aan vloeren, balken, daken, meubels, raamkozijnen, maar ook houten fundamenten die uw woning of pand dragen.

Veel klanten hebben niet meteen door dat er houtwormen in hun huis zitten. Pas als ze zich een weg naar buiten eten ontstaan er gaatjes. Als u deze ziet is het aan te raden Insektokill in te schakelen. Wij sturen specialist uw kant op die uw woning in Enschede onderzoekt en vervolgens de houtwormen en eventuele larven en eitjes bestrijdt.

Voorkom dat houtworm uw woning of pand in Enschede nog verder aantast

Er zijn verschillende bestrijdingsmiddelen te koop tegen houtwormen in de vorm van gif. Dit kan gevaarlijk zijn voor mens en dier, en doodt vaak alleen de houtworm, niet de eitjes. Als de eitjes uitkomen zit u na een tijdje weer met houtwormen. Het is dan ook het beste om een professional in te schakelen voor houtwormbestrijding. Dan hoeft u zelf niet aan de haal te gaan met gevaarlijke stoffen en weet u zeker dat niet alleen de houtworm, maar ook de eitjes worden bestreden.