Contact

Marssteden 88
7547 TD  Enschede
Tel.: 053 – 428 32 32
Fax: 053 – 428 12 52
E-mail: info@insektokill.nl

Duivenoverlast Twente

Heeft u duivenoverlast in Twente? Ligt uw balkon vol met duivenpoep of zijn de duiven in uw stad zo brutaal dat ze men voor de voeten lopen? Insektokill uit Twente is gespecialiseerd in vogeloverlast en dus ook het weren van duiven.

Insektokill uit Twente voorkomt vervelende gevolgen van duivenoverlast

Een hoop duiven in de stad of op het plein kunnen erg vervelend zijn, maar onder duivenoverlast verstaan we voornamelijk de schade die de uitwerpselen van duiven veroorzaken. Een plein, tuin of balkon vol duivenpoep ziet er ten eerste vies en onverzorgd uit, maar het zuur in de uitwerpselen kan gebouwen, huizen en zelfs auto's aantasten.

Waar veel mensen zich ook zeer terecht zorgen om maken zijn de ziektes die duiven kunnen verspreiden. Zo kunnen de uitwerpselen van duiven bacteriën bevatten die ziektes als ornithose en salmonella kunnen verspreiden. Ziektes waar de mens ook vatbaar voor is.

Duivenoverlast in Twente laat u oplossen door Insektokill

Er zijn verschillende manieren om duivenoverlast te bestrijden. Insektokill uit Twente werkt met een compleet pakket voor duiven verweer, het zogenaamde totaal beheersingspakket. Uiteraard kunt u ook bepaalde diensten uit dit pakket kiezen. Dit zijn de diensten die we binnen het totale beheersingspakket aanbieden:

  • Vangen
  • Verjagen
  • Weren
  • Bejagen
  • Manipulatie van eieren d.m.v. toediening steroïden

Uiteraard informeren we u voorafgaand over deze diensten. We vernemen graag meer over het duivenoverlast en zullen op basis van uw verhaal een advies uitbrengen. Samen zorgen we ervoor dat de duiven in de buurt geen overlast meer veroorzaken.