Contact

Marssteden 88
7547 TD  Enschede
Tel.: 053 – 428 32 32
Fax: 053 – 428 12 52
E-mail: info@insektokill.nl

Duivenoverlast Enschede

Duivenoverlast komt veel voor in een stad als Enschede. Het hoort er wel een beetje bij, duiven in de stad, maar het kan ook erg vervelend zijn. Niet alleen in de stad komt duivenoverlast voor, duiven kunnen ook flink wat overlast veroorzaken in uw tuin, op uw balkon, op het pleintje in de buurt of in de speeltuin waar uw kinderen spelen. Insektokill uit Enschede is gespecialiseerd in vogeloverlast en dus ook in het weren van duiven.

De gevolgen van duivenoverlast in een stad zoals Enschede

Als we het hebben over duivenoverlast, is het voornamelijk overlast dat wordt gecreëerd door de uitwerpselen van duiven. Het zuur in de uitwerpselen tasten bijvoorbeeld gebouwen en auto's aan. Het creëert een onverzorgde uitstraling, kan uw regenafvoer verstoppen en zorgt voor stank.

Het ergste is echter dat duiven met hun uitwerpselen ziektes als ornithose en salmonella kunnen verspreiden. Salmonella is onder de meeste mensen wel bekend, maar ornithose is een infectieziekte die direct kan worden overgedragen op de mens. Logisch dat u wat wilt doen aan duivenoverlast!

Insektokill uit Enschede bestrijdt duivenoverlast

Insektokill uit Enschede biedt een compleet pakket aan voor het bestrijden van duivenoverlast, het zogenaamde totaal beheersingspakket. Ons totale beheersingspakket bestaat uit de volgende disciplines:

  • Vangen
  • Verjagen
  • Weren
  • Bejagen
  • Manipulatie van eieren d.m.v. toediening steroïden

U kunt zelf aangeven welke diensten u wilt inzetten binnen dit pakket. Hier adviseren we u als specialist uiteraard over. We zorgen er samen voor dat de duiven in de buurt geen overlast meer veroorzaken.