Contact

Marssteden 88
7547 TD  Enschede
Tel.: 053 – 428 32 32
Fax: 053 – 428 12 52
E-mail: info@insektokill.nl

Boktor Twente

Als u last heeft van een boktor in uw woning of pand in Enschede is het verstandig direct contact op te nemen met Insektokill. De boktor kan binnen no-time uw vloeren en zelfs kapconstructies aantasten. Wees er bij voordat het te laat is!

Zo herkent u de sporen van een boktor in uw woning of pand in Twente

De boktor verplaatst zich makkelijk en creëert al snel meerdere boorgangen in hout. Het is dus van groot belang dat u er op tijd bij bent. Maar hoe weet u nu of er boktorren in uw huis zitten? Als er ovaalvormige gaten van 0,5 tot 1 centimeter in het hout ontstaan moet u aan de bel trekken. De gaten hebben vaak een kartelrand en in de boorgangen ligt zogenaamd boormeel. Ook kunt u een plaag herkennen aan het knagende geluid dat larven produceren als ze aan het werk zijn in het hout. Boktorren zijn vooral in warme periodes aan het werk, dus dat is het moment om extra oplettend te zijn. Als u ook maar enigszins twijfelt is het verstandig om Insektokill uit Twente langs te laten komen.

Laat boktor bestrijden door Insektokill in Twente

Omdat een boktor zich snel verplaatst is het bestrijden van deze geen eenvoudige klus. Het is dan ook zeker aan te raden een specialist in te schakelen. Insektokill uit Twente is u graag tot dienst! Wij zoeken nauwkeurig uit waar de boktor en eventuele eitjes zich bevinden. Vervolgens borstelen we het hout uit met een staalborstel tot de gezonde laag. Tot slot behandelen we het overgebleven hout met een bestrijdingsmiddel dat zowel de boktor als eitjes dood.