Contact

Marssteden 88
7547 TD  Enschede
Tel.: 053 – 428 32 32
Fax: 053 – 428 12 52
E-mail: info@insektokill.nl

Boktor Enschede

Insektokill uit Enschede wordt vaak ingeschakeld voor het bestrijden van de boktor. De boktor is een van de meest schadelijke knaagkevers in Nederland. Boktorren zijn vooral gek op naaldhout wat vaak wordt gebruikt in vloeren en kapconstructies van woningen en gebouwen. Schakel Insektokill uit Enschede direct in als u last heeft van boktorren.

Uw specialist bij sporen van boktor in uw huis in enschede

Het nadeel van de boktor in vergelijking met bijvoorbeeld de houtworm, is dat de boktor kan vliegen en zich dus snel verplaatst. Zo ontstaan er binnen no-time meerdere boorgangen in het huis. Na enkele jaren kan het zelfs zo erg zijn dat het huis niet meer te herstellen is. Het is dan ook aan te raden direct contact op te nemen met Insektokill als u alleen al het vermoeden heeft dat er boktorren aan het werk zijn in uw hout.

Boktorren zijn vooral actief in de zomer en creëren ovaalvormige gaten in het hout. Als u in deze gaten, ofwel boorgangen, zogenaamd boormeel vindt is de kans groot dat een boktor bezig is uw hout aan te tasten. Larven maken een knagend geluid als ze aan het werk zijn, dus ook dat is een kenmerk van de boktor.

Insektokill uit Enschede helpt u boktor bestrijden

Boktorren bestrijden is een lastige klus. Als specialist in ongediertebestrijding is Insektokill uit Enschede is uw partner in deze. Wij gaan zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat niet alleen de torren, maar ook eitjes en larven worden gedood.