Contact

Marssteden 88
7547 TD  Enschede
Tel.: 053 – 428 32 32
Fax: 053 – 428 12 52
E-mail: info@insektokill.nl

Boktor bestrijden

Heeft u last van de Boktor? Dan wilt u daar zo snel mogelijk vanaf en de boktor bestrijden. Maar, wat heb je nodig voor de bestrijding van boktorren? Insektokill heeft een aantal tips voor hoe je de boktor thuis kunt bestrijden. Wees op tijd, anders eten de larven van de boktor dingen kapot.  Heeft u liever profesionele hulp bij het bestrijden van de Boktor? Neem gerust contact met ons op, en wij staan voor u klaar!

Boktor bestrijding door professionals

Kan u niet zelf de Boktor bestrijden of wilt u gewoon zeker zijn van een goed resultaat door professionals? Laat Insektokill, het lokale en vertrouwde familiebedrijf sinds 1950, u helpen. Wij bieden een eerlijk en gratis advies en staan altijd klaar om uw Boktor probleem op te lossen.

Bel ons op 053-4283232 of mail naar info@insektokill.nl voor meer informatie of om direct actie te ondernemen!

Tips boktor bestrijden

1. Behandel uw hout

De boktor en zijn larven vreten vaak hout op, hierdoor dient er snel gehandeld te worden. Zorg er in eerste instantie voor dat uw hout droog is. Als dit zo is schuurt u het hout en zorgt u dat er geen stof meer op het hout zit. Zo trekt het bestrijdingsmiddel het snelst het hout in.

2. Bestrijdingsmiddel: Petroleum

Het bestrijdingsmiddel tegen de boktor is Petroleum. Dit is een erg brandbaar middel die de boktor dood. Dit doe je door het hout in smeren met het middel, het moet diep het hout intrekken. Hiervoor gebruiken wij een speciaal materiaal, ook is het van belang dat het voorzichtig gebeurd. Dit is vaak de valkuil voor veel mensen.

3. Benzine

Benzine helpt bij de boktor bestrijden. Maar ook benzine is een erg brandbaar middel. Het kan gevaarlijk zijn, want bij elk vonkje loop je risico op brand.

4. Gas tegen de boktor

Houten meubels? Dan kunt u verwachten dat de boktor zich ook in die meubels bevindt. Het is niet aan te raden om op voor u waardevolle meubels een giftig middel te smeren. Wij helpen u in dit geval graag. Wij plaatsen het meubel in een speciale gaskamer zodat het meubel niet beschadigt raakt.

5. Boktor bestrijden in haardhout

Als er een boktor in uw haardhout zit, dan heeft u echt een probleem. U kunt dit namelijk niet met giftige middelen bestrijden. Er is wel een belangrijke oplossing, stook het hout op. De boktor kan niet tegen de hitte. 1 ding is wel van belang; laat het hout buiten staan, binnen kan het zich snel verspreiden naar andere houten voorwerpen

Boktor bestrijding in huis

De boktor verspreidt zich ontzettend snel ontzettend snel tussen houten voorwerpen. Maar hoe herkent u de boktor nou? Daar helpen wij u graag bij: Een zwarte kever die ongeveer tussen de 1 en 2,5cm lang is. De boktor legt eitjes in het hout en de larven vreten het hout aan. Mocht u deze dingen herkennen in uw hout? Aarzel niet en onderneem direct actie door onze ongediertebestrijders in te zetten.

Bel ons op 053-4283232 of mail naar info@insektokill.nl om direct actie te ondernemen!